Citesc pe site-ul d-lui Ghețău că o “zisă” de-a d-lui Adomniței pe blogul personal a provocat reacția aproape unanimă (-1, dar acela nu mai e de mult timp în PDL, asta dacă putem spune că a fost vreodată…) a parlamentarilor democrat liberali. E bine că s-a reacționat din partea PDL, dar, după părerea mea, reacția trebuia să fie una singură, în formă scrisă și emisă de cineva de nivelul de la care a venit critica. Cel mai bine era să-i răspundă cineva din zona Podu Iloaiei. Care eventual să-l întrebe pe dl. deputat PNL de acolo (la dl. Adomniței mă refer) ce amendamente a depus pentru cetățenii care l-au ales și cum le-a susținut în Parlament.

Altfel, constat că exact ca în 2008, PNL-ul a revenit la condiția de “trompetă” a PSD (în toate sensurile acestui cuvânt). Adică tot noroiul (sau alte materii de aceeași culoare) cu care dl. Nichita nu vrea să-și murdărească manșetele albe ale cămășilor sale scumpe (de bugetar) e cărat și aruncat cu sârg și entuziasm în diferite direcții de bravii reprezentanți PNL.

PSD-ul a încercat la un moment dat să folosească pe post de vidanjă politică niște pechinezi de la TSD, dar văzând probabil că nu-i ia nimeni în seamă, i-a pus la treabă pe subordonații din PNL. De ce spun subordonații? Păi luați-i la rând pe “urmașii Bratienilor” de la Iași, atăția câți îi știți (că nu-s mulți) și veți vedea că de “liberali” ce sunt, mai toți sunt ori bugetari, ori angajați ai lui Nichita (deci tot bugetari, dar la stăpân).

Așa că data viitoare când mai cuvântă d-nii de la PNL, le recomand colegilor mei să lase răspunsurile pe seama unora de nivelul celor din PNL. Pentru dl. Fenechiu de exemplu, bântuit în ultima vreme de tot felul de tristeți pe blogul d-sale, care a mai emis și el niște “panseuri” la adresa PDL, am să vorbesc eu cu nea Vasile de la Grajduri să-i răspundă, că e din colegiul lui. Numai că lui nea Vasile, nefiind foarte familiarizat cu presa, s-ar putea să nu i se poată reproduce tot “comunicatul” la adresa PNL/PSD, mai ales acum în perioada Postului… 🙂