In primul rand ii salut pe toti cei ce vor citi randurile acestea, desi recunosc ca sunt scrise mai mult pentru mine decat pentru altii (“si-atunci de ce nu-ti iei o agenda sau un jurnal”, vor intreba pe buna dreptate unii..). Poate fiindca aici ma pot manifesta oricand, fara sa mai caut agenda sau fiindca stau in fata calculatorului mai mult decat ar trebui sau decat stau altii, motive ar fi destule…

De ce acum?
Fiindca e la moda, cred, desi profilul meu e vechi din August 2004, deci cam de 3 ani si jumatate.

De ce?
Ei, abia asta e o intrebare grea. Sincer, nu stiu… Poate tot fiindca e la moda, sau fiindca m-am mai schimbat eu intre timp, cine stie?

Ce?
De toate, de la experiente personale la cele profesionale sau politice, desi cred ca vor prevala cele politice.

Si fiindca ii dam drumul, hai sa incepem cu politica. Ieri am gasit pe net (e drept, folosind plug-in-ul stumble upon) un videoclip al lui Barack Obama, despre care stiam doar ca e unul din candidatii democrati la alegerile prezidentiale americane. Nici nu-l simpatizam, nici antipatizam, desi mi se parea oarecum “overrated”. Clipul asta, sincer, in ciuda faptului ca-mi inspira ceva de tip “Wag the Dog” imi arata cat de profesional se fac lucrurile acolo, prin asta intelegand campania electorala.
Cred ca avem multe de invatat de la ei in aceasta privinta…