Campanie stil Nichita…

[nggallery id=4]Vă citez doar prevederile Hotărârii Consilului Local al Municipiului Iași nr. 73/2010 privind “privind aprobarea modelului de contract pentru utilizarea temporară a locurilor publice pentru amplasare module carte-presă”:

- un panou de publicitate al modulului va fi utilizat în mod gratuit de către municipalitate pentru promovarea obiectivelor turistice ale orașului, pentru afișarea informațiilor de interes public (harta transportului in comun, harta Municipiului Iași, etc.) sau pentru promovarea evenimentelor speciale ale Municipiului Iași;
- pe celelalte panouri ale modulului, beneficiarul va putea face publicitate numai la produsul vândut (carte-presă) și/sau produse complementare (cu excepția tutunului și băuturilor). În cazul în care beneficiarul dorește să-și extindă domeniul de publicitate va fi obligat să respecte prevederile H.C.L. 403/2007 și H.C.L. 609/2003 cu modificările și completările ulterioare.

Și de asemeni, articolul imediat următor:

Art.10 Pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor contractuale părțile datorează daune interese.

Vă las acum să ghiciți cum va aplica legea (fiindcă și hotărârile Consilului Local au caracter de obligativitate) domnul Nichita, prezent pe una din fețele acestui chioșc (el fiind cel la inițiativa căruia s-a elaborat acest contract, de altfel) și care vă îmbie să-i votați super-candidatul de care nu a auzit nimeni… Recunosc însă că eu am auzit de dl. Emacu de pe vremea când același domn Nichita, care acum îl promovează, îl înjura sincer, apăsat și foarte social-democrat pe dl. Emacu, laolaltă cu tot Guvernul din care acesta făcea parte la acea vreme… 🙂