Apare azi pe un site de știri și de-acolo, urmărind, pe un blog un articol demn cel mult de “foaia” menționată mai sus. N-am să intru în polemică, fiindcă nu prea am cu cine. Dar îi sugerez colegului meu fie să se documenteze când mai scrie, fie să se abțină. Altfel, nu știu de ce, articolul d-sale apare într-o zi în care un fost trădător al PD, actualmente PSD-ist se declară și el preocupat de alegerea făcută de BPJ Iași prin desemnarea d-lor Oprea și Păduraru drept candidați la Primăria Iași și respectiv la CJ din partea PDL.

În rest, dacă distinsul meu coleg vrea să vadă cât m-am abținut eu în a-l critica (“deranja”) pe Nichita, poate citi postarea mea de mai devreme, sau pot să-i ofer copii după cele două bibliorafturi de articole în care m-am exprimat asupra “performanțelor” actualului primar atât timp cât am fost viceprimar. În ce-l privește pe colegul meu, i-am răsfoit blogul până prin 2008 (de unde începe) și nu am găsit nici măcar un articolaș despre Nichita. Iar dacă o fi, trebuie că e foarte bine ascuns. În rest, marea lui grijă pe blog au fost mai mereu alegerile interne, deci funcțiile din partid. Q.e.d.

Dar parcă încep să înțeleg, văzând articole de genul celui al colegului, cam la ce se referea dl. Lăzăroiu când vorbea de “canale de comunicare exista la nivel local” și de alegerea lui Ponta. 🙂