Citesc aici cum că onor dl. deputat Fenechiu s-a trezit. Din somnul de frumusețe probabil, fiindcă din cel politic și moral sigur nu. Din ultimele două nici nu cred că se va trezi vreodată. S-a trezit că vrea în stradă. Alături de “popor”. El, pe care nu-mi amintesc cât am fost viceprimar să-l fi văzut vreodată în Piața Unirii.

Dincolo de ipocrizia de care e capabil cineva care-și cheamă colegii într-un loc (convocând sesiunea extraordinară a Parlamentului) după care le spune că ar trebui să nu se ducă acolo, e bine că dl. Fenechiu se duce în mijlocul celor de care a fugit acum patru ani, alegând să candideze pe la Grajduri. Poate le explică ieșenilor cum e cu transformatoarele, cum a vrut el să se ducă la miting la București cu avionul, gratis, pe banii “poporului”.

Poate mai vine și dl. Nichita să le spună cum e cu banii dați rușilor pe un cărbune luat la preț dublu, bani pe care-i plătim cu toții. Chiar, dl. Nichita ar trebui să stea mai mult în piață, că are multe de povestit. Cel puțin cam câte are de istorisit și “amicul” lui, Apostu, pe care-l tot lăuda de câte ori putea.

Au multe de povestit USL-iștii poporului de care își aduc acum aminte… Dl. Ponta le va povesti probabil cum e să te duci la curse de mașini fițoase, în străinătate, pe bani pe care nu ai cum să-i justifici din veniturile pe care le ai. Dl. Antonescu le va explica și el ce bine e să fii parlamentar și să iei bani de acolo, fiindcă la o prezență de 1,3%, sigur a trecut pe la Senat doar ca să-și ia banii.

Așa că are dreptate dl. Fenechiu. Chiar ar trebui să se ducă în Piața Unirii, fiindcă au multe de mărturisit poporului. Numai că am senzația că nu vor avea ecoul așteptat de ei. Nici măcar dacă o vor face doar în fața colegilor de partid.