Pentru cei cu antene satelit, dar nu numai, vă recomand un site pe care eu îl vizitez de câțiva ani. E vorba de www.liveonsat.com și puteți găsi acolo toate informațiile referitoare la toate meciurile televizate dintr-o zi. În mod implicit se afișează ziua curentă, dar puteți selecta și o altă zi, în avans, cu riscul însă ca programul să fie oarecum incomplet pe măsură ce data aleasă e mai avansată în timp.

www.liveonsat.comSe pot selecta meciurile (atunci când sunt multe sau interesul este unul selectiv) pe regiuni sau țări, pe competiții, pe tipuri de meciuri (internaționale sau cluburi) etc. Pentru cei cu antene satelit există și posibilitatea de a găsi feed-uri (transmisii tehnice în direct, criptate sau nu).

Pentru cei interesați de transmisiile HD (high definition - de ex. TVR HD pentru care puteți cumpăra un card cu 50 RON/an pentru tot pachetul TVR de pe Eutelsat la 16 grade Est) acestea sunt evidențiate prin simbolul “˜” (tildă).

Important pentru utilizatorii din România: aveți grijă să setați din drop-down-ul respectiv zona orară corectă (acum, cu ora de vară, ar trebui să fie GMT+3). Câtă vreme nu ștergeți cookie-urile, setarea se va păstra. Dacă ștergeți frecvent cookie-urile, atunci aveți grijă să faceți ajustarea potrivită când vizitați site-ul.

Una peste alta, e un site foarte util pentru microbiști, indiferent că urmăresc meciurile pe satelit sau pe cablu. Există și un mic neajuns, dar ca orice lucru gratis care necesită un efort rezonabil de mare,e în limite acceptabile: publicitatea. Sunt destul de multe bannere și destul de colorate, dar merită ținând cont de “prețiozitatea” informației furnizate (microbiștii știu bine despre ce vorbesc 🙂  ).