Fiindcă văd că dl. încă primar e un fin analist al virgulelor, îi adresez o invitație: D-le Nichita, faceți, vă rog, publice notele (mediile) pe care le-ați înregistrat la disciplina “Gramatica limbii române” (dar nu numai) pe timpul studiilor de la Dorohoi. Sunt convins că profesorii de acolo, foarte mândri de ce ați devenit, vor fi foarte prompți în a vă vi le furniza.

Asta, ca să vedem și noi, ăștia de vă plătim salariul și pe care ne judecați atât de aspru, după care ne pedepsiți să ne rupem mașinile și picioarele prin gropile de pe străzi și dintre blocuri, ce vă califică să fiți atât de intransigent…

Sper că nu veți fi “offline”, așa cum sunteți în acest moment (30.03.2012, orele 20.36) pe site-ul Primăriei, așa cum sunteți de altfel, de mulți ani, față de dorințele și pretențiile justificate pe care le au cetățenii Iașului de la Dvs..

P.S.: Aproape sigur analiștii plătiți din bani publici din staff-ul electoral al candidatului USL vor face o analiză lexico-gramaticală detaliată a scurtului text de mai sus, dar îi rog totodată să nu piardă din vedere sensul mesajului și să-l transmită destinatarului, dincolo de utilizarea (justificată sau nu) a virgulelor.