Finala Europa League 2010

Finala Europa League 2010

Prima finală de Europa League (Cupa UEFA pe stil vechi) total neașteptată, dar mai ales neanunțată de nimic din desfășurarea de pe parcursul competiției. Și totuși ambele echipe au lăsat în urmă nume mari ale fotbalului european… Să-i vedem în această seară la treabă pe protagoniștii acestui meci surprinzător. Ar trebui să rezulte un meci frumos, dat fiind că e între parteneri/adversari tradiționali atât pe terenul de fotbal dar nu numai.

Update 1: Până acum un meci superb, și e abia min. 25! Bună ideea cu recent comments! Îl voi instala.
Update 2: 1-0 pentru madrileni în min. 32! Meci magnific! Din nou “groparul” lui Liverpool, Forlan!
Update 3: 1-1 în min. 37!! Omul care marca meciul trecut primul său gol european, Davies, egalează! Măcar de-ar fi și finala UCL la fel de frumoasă! Comentatorul englez nu încetează cu “character” și “courage” 🙂 Și cică: “what happens next?”. Chiar așa, oare ce mai urmează?
Update 4: min. 90, 1-1, o a doua repriză mai “în tranșee”, probabil datorită mizei crescute. Să vedem prelungirile!
Update 5: min. 105, ocazie uriașă a celor de la Atlético, prin Agüero. Eu o văzusem în poartă…
Update 6: Gol Forlan!  O deviere, la rându-i deviată, a uruguayanului, dar e de admirat efortul de a ține mingea în teren din faza anterioară și pasa superbă a lui Lopez, cred..
Update 7: efort disperat de ultime secunde al lui Fulham, dar în zadar… S-a terminat! 2-1 Atlético e prima câștigătoare a Europa League!

Frumos meci!